wood

Bezoek een reƫle kijkwoning

Op eenvoudig verzoek kan u een afspraak maken om de kijkwoning te komen bezichtigen. Er zal regelmatig een open deur weekend plaatsvinden waarover informatie zal worden verspreid  via onze website, weekbladen en régionale magazines. De materialen welke werden aangewend voor deze woning zijn allen voorzien binnen onze standaard afwerking van de voorgestelde ontwerpen en van ons lastenboek.

Bekijk onze woningen

Voordelen van houtskeletbouw

Alhoewel hout een brandbaar materiaal is heeft het toch een grote brandweerstand. Een brandverzekering is dan ook niet duurder dan die van een traditionele konstruktie. Vanaf zonsondergang even verluchten laat uw woning snel afkoelen daar hout geen omgevingswarmte opslaat. Houtskeletbouw heeft geen hinder van koudebruggen of thermische onderbrekingen. 

Bekijk al de voordelen

Energiezuinig en veilig

In de toekomst zullen steeds hogere eisen gesteld worden op vlak van energieprestaties. Vooral het energieverbruik zal hierbij een doorslaggevende rol spelen. Het bestrijden van de klimaatverandering is een van de belangrijkste doelstellingen van de landen van de Europese Unie. De Europese houtindustrie is sterk betrokken bij duurzame ontwikkeling. Zoals de Europese Commissie al enkele jaren geleden vaststelde, spelen hout en houtprodukten een belangrijke rol in het afremmen van de klimaatverandering door koolstof uit de atmosfeer te absorberen en vast te houden. Hun specifieke eigenschappen, zoals de hoge recycleerbaarheid, de hernieuwbaarheid van hout als grondstof zorgen ervoor dat houtprodukten de bouwmaterialen bij uitstek zijn ter bestrijding van de klimaatverandering.

Heeft u een vraag?