Energiezuinig bouwen met Houtskeletbouw in Oost-vlaanderen

Voordelen van houtskeletbouw in Oost-vlaanderen

Heeft u bouwplannen of verbouwingsplannen? Kies dan voor energiezuinig en budgetvriendelijk bouwen met houtskeletbouw. Woningen in houtskeletbouw zijn hét bouwsysteem voor de toekomst. Bovendien betekent een woning in houtskelet bouwen met een natuurlijk, sterk en ecologisch bouwmateriaal.

Waterdicht en winddicht bouwen met Houtskeletbouw in Oost-vlaanderen

Houtskeletbouw is het bouwen van de toekomst. Bouwen met houtskelet is waterdicht en winddicht. Langs de buitenkant van het houtskelet wordt gebruik gemaakt van sterk isolerende houtvezelplaten die voldoen aan de vereiste isolatiegraad. Bovendien wordt al het constructiemateriaal voor houtskeletbouw behandeld om optimale brandveiligheid te garanderen voor uw woning.

Meer informatie?

Duurzaam bouwen met Houtskeletbouw in Oost-vlaanderen

Wie kiest voor bouwen met houtskelet, kiest voor duurzaam en ecologisch bouwen. Het gebruik van hout voor uw woning is ecologischer dan het gebruik van baksteen wat in België populair is. De houtskelet woningen van Casa Futura zijn dus uiterst energiezuinig en voldoen aan de huidige strenge normen. Bovendien neemt het bouwen van een houtskeletbouw minder tijd in beslag waardoor dit wel eens de ideale oplossing kan zijn voor u.

Aandachtspunten houtskeletbouw in Oost-vlaanderen

Bouwen met houtskelet biedt veel mogelijkheden en voordelen, maar toch zijn er ook een aantal extra aandachtspunten vereist bij deze bouwmethode. Een goed ventilatiesysteem in combinatie met degelijke zonwering is een absolute must voor wie kiest om te bouwen met houtskelet. Deze voorzieningen zijn noodzakelijk om zowel in de zomer als in de winter aangename temperaturen in huis te creëren aangezien hout een materiaal is dat snel warmte opneemt. Bovendien biedt een skeletbouw in hout een goed thermische isolator, maar dient er extra aandacht gespendeerd te worden op akoestisch vlak.

Bouw met houtskeletbouw?

Kijkwoningen met Houtskeletbouw

Graag een bezoek inplannen voor een reële kijkwoning? Bekijk dan onze kijkwoningen in houtskelet in uw regio. Al onze kijkwoningen zijn door ons gebouwd waardoor wij u kunnen informeren over alle details aangaanden constructiewerken en -materialen.

Uiteraard bieden wij ook verschillende type woningen aan met houtskeletbouw. Al deze mogelijkheden zijn bedoeld om iedereen een woning in houtskeletbouw aan te bieden in elke stijl naar keuze. U heeft een ruime keuze uit: open, half open en gesloten bebouwingen.

Vraag een bezoek aan

wood

Bezoek een reële kijkwoning

Op eenvoudig verzoek kan u een afspraak maken om de kijkwoning te komen bezichtigen. Er zal regelmatig een open deur weekend plaatsvinden waarover informatie zal worden verspreid  via onze website, weekbladen en régionale magazines. De materialen welke werden aangewend voor deze woning zijn allen voorzien binnen onze standaard afwerking van de voorgestelde ontwerpen en van ons lastenboek.

Bekijk onze woningen