Over Casa Futura

In 1978 startte ik mijn eigen bouwbedrijf.
Samen met bekwame vaklui bouwden wij jarenlang een dertigtal sleutel op de deur woningen per jaar. Dit bedrijf liet ik in 2012 over aan een volgende generatie ondernemers.

Na een relatieve rustpauze liet de bouwmicrobe mij niet los...
Ik nam de beslissing om CASA FUTURA op te richten, samen met een jong en dynamisch team.
Als specialisten met een gerichte opleiding en jarenlange werfervaring vormen zij in combinatie met mijn veertigjarige loopbaan als bouwondernemer een ideale mix voor het realiseren van uw droomwoning!

Luc Van Tricht,
Zaakvoerder 

Stel uw vraag aan Luc
over-casa-futura over-casa-futura over-casa-futura

Aanpak

U kan bij ons terecht voor alle informatie over bouwen met houtskeletbouw.
Hebt u concrete bouwplannen, beschikt u reeds over een bouwterrein of bent u op zoek naar het geschikte plekje, laat het ons weten.
Wij hebben steeds gronden ter beschikking op diverse locaties.
Heeft u reeds een architect aangesteld en wenst u een vrijblijvende offerte van uw plan of voorontwerp?
Bezorg het ons en u ontvangt spoedig een gedétailleerde prijszetting, van ruwbouw tot volledig afgewerkt.
Wenst u één van onze typeplannen als basis te nemen hetwelk moet leiden naar uw ultieme ontwerp, dan past de architect deze schets aan geheel naar uw wensen.
Na het indienen van uw plan en goedkeuring door de gemeente, kunnen wij steeds korte tijd nadien de werf opstarten om de woning afgewerkt op te leveren na 4 maanden!

Meer weten?

Info BEN woningen

Vanaf 2020 worden alle nieuwbouwconstructies verplicht te voldoen aan de normen van BEN: bijna energieneutraal. BEN woningen zijn zelfvoorzienende constructies die alle energie uit eigen productie halen. Zo zorgen de zonnepanelen en de warmtepomp voor de nodige krachtbronnen om te verwarmen, koelen, ventileren en de warmwateraanmaak. Tevens komt u op deze wijze tegemoet aan de vraag om hernieuwbare energie in te voeren. Verschillende bankinstellingen hanteren speciale tarieven voor bouwers met BEN normen. Omwille van de uiterst lage kosten voor energie is er extra marge voor het afbetalen van een lening. Zo kan u op een comfortabele manier eigenaar worden van uw droomhuisje maar toch nog leven op de manier die u zelf verkiest. De eerste vijf jaren bent u volledig vrijgesteld van betaling van uw kadastraal inkomen!

De woningen van CASA FUTURA halen vandaag reeds deze eisen!
 

Heeft u een vraag?
wood

Bezoek een reƫle kijkwoning

Op eenvoudig verzoek kan u een afspraak maken om de kijkwoning te komen bezichtigen. Er zal regelmatig een open deur weekend plaatsvinden waarover informatie zal worden verspreid  via onze website, weekbladen en régionale magazines. De materialen welke werden aangewend voor deze woning zijn allen voorzien binnen onze standaard afwerking van de voorgestelde ontwerpen en van ons lastenboek.

Bekijk onze woningen