Type woningen

Bij opmaak van al onze standaardmodellen werd rekening gehouden met de voorkeur van iedere kandidaat bouwer naar uitzicht en indeling van zijn of haar droomwoning.
Zo hebt u keuze uit verschillende voorbeelden van open , half open en gesloten bebouwingen. Naar indeling worden deze ontwerpen steeds voorgesteld in 3 verschillende mogelijkheden van uitvoering: A, B & C.

Al deze mogelijkheden zijn bedoeld om u op weg te helpen naar een definitief ontwerp hetwelke uw voorkeur geniet. Na de nodige aanpassingen door de architect maken wij voor u een prijsofferte in détail zodat u een overzichtelijk geheel bekomt omtrent de totaalkost van uw project.
Tevens wordt ieder model voorgesteld in 4 uitvoeringen naar uitzicht van de gevels: eigentijds, modern, pastorij & rustiek.

Onze verschillende types

  • A

    dit is gelijkvloers en verdieping met 3 slaapkamers, voorzien van een zoldertrap voor het bereik van de bovenverdieping.
  • B

    dit betreft gelijkvloers en verdieping met 2 slaapkamers en bureel, de zolderverdieping is permanent bereikbaar via een  tweede vaste trap.
  • C

    gelijkvloers, verdieping met 2 slaapkamers en bureel, zolderverdieping met slkm 3 en 4, tweede badkamer en berging
wood

Bezoek een reƫle kijkwoning

Op eenvoudig verzoek kan u een afspraak maken om de kijkwoning te komen bezichtigen. Er zal regelmatig een open deur weekend plaatsvinden waarover informatie zal worden verspreid  via onze website, weekbladen en régionale magazines. De materialen welke werden aangewend voor deze woning zijn allen voorzien binnen onze standaard afwerking van de voorgestelde ontwerpen en van ons lastenboek.

Bekijk onze woningen