Pastorij

Houdt u van PASTORIJSTIJL? Dan bent u niet de enige! Nog steeds is deze stijl de meest populaire bij bouwlustigen. Met de aangepaste gevelstenen  en een deel aan de inkompartij in witte paramentsteen bekomen we een mooi contrast!   Voeg daarbij een sierlijke portiek in blauwe steen aan de voordeur, een must voor een echte pastorijwoning en met daarbij kruisverdelingen in de ramen verkrijgen we een prachtig résultaat!

In ons aanbod sleutel op de deur hebt u steeds een uitgebreide keuze uit een 40 tal gevelstenen, verschillende dakpannen, vele mooie harde vloeren en muurtegels, diverse mogelijkheden voor ingerichte keukens en badkamers.
Bezoek onze toonzaal en overtuig uzelf....

wood

Bezoek een reƫle kijkwoning

Op eenvoudig verzoek kan u een afspraak maken om de kijkwoning te komen bezichtigen. Er zal regelmatig een open deur weekend plaatsvinden waarover informatie zal worden verspreid  via onze website, weekbladen en régionale magazines. De materialen welke werden aangewend voor deze woning zijn allen voorzien binnen onze standaard afwerking van de voorgestelde ontwerpen en van ons lastenboek.

Bekijk onze woningen